Celebmustra

2023.08.06. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt – Celebjeinket még a rossz idő is elkerülte

Heol.hu

A hatvani Tündérszép, egy nem mindennapi fotósorozatot töltött fel követőinek

Forrás: Balázs Lili/Instagram

Balázs Lili, Heves vármegye Tündérszépe egy kamera előtt pózolt a budai Kőhegyen, tűző napsütésben. Az Instagram oldalán nem csak ezt az egy fotót lehet megtalálni. 

Ezen a képen összeálltak az Oczella testvérek. Eszter és Krisztina közös fotót töltöttek fel az Instagramra. Őket is elkerülte a rossz idő, napsütésben pózolnak, összeillő edzőszettjükben. 

Molnár Miléna, a tyúkos lány úgy tűnik a kép alapján, hogy nem a magyar tengert választotta egy jó csobbanásra. Egy falatnyi fehér ruhában néz szembe a hullámokkal. A hozzászólások között elnevezték " Barna Arielnek". 

A domoszlói Road zenekar Sárvárról jelentkezett be, óriási tömeggel a hátuk mögött. A képre ránézve is lehet hallani a kőkemény rock zenét, és a közönség hangját.  

Korsós Judit, Lola egy szelfivel kedveskedett követőinek Instagramon. Egy mai divatba beleillő gyöngynyakláncot visel, amin egy "J" betű is lóg. Azaz a Judit kezdőbetűje. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában