Hűha!

2023.08.20. 14:20

A hevesi színpadról üzent először szakítása után Tóth Gabi

Micsoda fordulatot vett az egész történet.

Heol.hu

Az államalapítás ünnepe alkalmából Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel együtt lépett fel Hevesen szombat este, a helyszínen készült fotókat itt tudja megnézni. Az énekesnő egyelőre nem erősítette meg, de minden jel arra utal, hogy az egyik táncosával, Papp Máté Bencével alkot egy párt, a koncert közben pedig azt is elmondta, hogy sok támadást kap mostanában, amiért mer önmaga lenni – írta az Origo.

A portál azt is megtudta a Blikktől, hogy Tóth Gabi először állt színpadra a Fricskával, mióta kiderült, hogy tönkrement a házassága. A koncertet egy üzenettel kezdte: ,,Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam." – mondta a Blikk szerint Tóth Gabi, majd arról is beszélt, hogy a nehéz időszakban a rajongóiból merített erőt.

Valamint az is kiderült az Origo írásából, hogy a Blikk úgy tudja az egyórás koncert után Tóth Gabi és a Fricska egyik táncosa, Papp Máté Bence egy autóval távoztak a koncertről.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Markovics Gábor)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában