Koncert

2023.08.09. 10:53

Tóth Gabi lép föl Hevesen a nemzeti ünnepen

Színes programokkal és koncertekkel várnak mindenkit Hevesre augusztus 19-én.

Molnár Helga

Hevesre várják Tóth Gabit

Forrás: Máté Krisztián/Metropol

Fotó: Máté Krisztián

Szent István ünnepe idén is színes programokkal várja a zene és a kultúra kedvelőit Hevesen – írja a Hevesi Hírportál. Egyedi produkciót is kínálnak a szervezők a városnapok programjai között. Tóth Gabi és a Guinness-rekorder Fricska Táncegyüttes ad élő közös koncertet. A népszerű énekesnő és a világhírű táncosok egy látványos műsort ígérnek augusztus 19-én este a tűzijáték előtt, amelyben a népi hangzás és a modern ritmusok találkoznak.

A Fricska Táncegyüttes nemcsak hazánkban, hanem külföldön is nagy sikereket ért el, többek között a Britain’s Got Talent című műsorban, a riói olimpián, a pekingi parlamentben és a brit királyi család előtt is felléptek már. 

Tóth Gabi nem először dolgozik együtt a Fricska Táncegyüttes tagjaival, akikkel nemrégiben elkészítették a SzívbeEmelő című dalt, amelynek klipjében is közreműködtek. A koncert címe “Szeretni jöttem”, az énekesnő saját dalai mellett népdalokat és feldolgozásokat is előad majd, míg a táncosok lenyűgöző koreográfiákkal kápráztatják el a közönséget. Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes közös koncertje augusztus 19-én, 20 órakor lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában