Celeb

2023.08.01. 21:13

Két hónapra eltűnt, de most visszatért Gyarmati Panka

Az egri születésű snowboardos a Facebookon adott életjelet magáról.

Heol.hu

– Az elmúlt pár hónapban borzasztóan sok dolog történt…offline. Időm sem lett volna itt is jelen lenni, emellett nagyon jól esett majd 2 hónapra csak úgy eltűnni innen. Szóval mi is történt? – kezdte Facebook-bejegyzését Gyarmati Panka, Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos.

A sportoló persze nem tétlenkedett az előző időszakban sem, mint bejegyzésében fogalmazott, bőven akadt teendője:
– Júniusban volt a @redbullxalps ahol több, mint 3 héten keresztül dolgoztunk azon, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a versenyt követőknek - 3 hét szabadnap nélkül, sok-sok tanulás mind a szakmailag, mind a személyiségemet illetően, és megannyi visszaigazolás arra, hogy miért is hajtottunk olyan keményen az azt megelőző 9 hónapban. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam! – írta bejegyzésében.

– A verseny végeztével egy fejezet lezárult, és egy új szakasz vette kezdetét - bizony, egy újabb kihívás még nagyobb célokkal, hiszen ez az, ami előre visz! – zárta sorait Panka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában