Celebmustra

2023.09.17. 19:56

5 híresség, 5 poszt – búcsúznak a nyári napsugaraktól celebjeink

Beköszöntött a szeptember, és ez érződik vármegyénk hírességeinek hozzáállásán is. Kevesebb a strand, több a munka, valamint a készülődés a hidegebb időkre.

Heol.hu

Rákóczi Reni és tanítványa, Lili

Forrás: Rákóczi Reni/Facebook

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina ezúttal testvérel, Eszterel együtt szerepelt egy televízós műsorban. Mint az Krisztina Instagram-bejegyzéséből kiderült, a műsorból a testvérpár vállalkozói oldalát ismerhetik meg a nézők.

Kisebb kihagyás után jelentkezett újra közösségi oldalán Rákóczi Reni. A hatvani születésű kick-box világbajnok tanítványával, Lilivel vett részt egy versenyen Debrecenben, derült ki a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésből.

Újra a Szerencseszombat című műsorban tűnt fel Lola. A hatvani születésű énekes rendszeresen promózza a Duna Televízió műsort Facebook-oldalán, és nem tett másképp most sem.

Újabb fotót tett közzé Facebook-oldalán Borics Ádám, a siroki Kölyöknek becézett MMA-harcos. A bejegyzésben röviden fogalmazott, de a fotó mindent elmond arról, hogy Ádám mennyire kirobbanó formában van.

A gyönyörű gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna pedig egy videót tett közzé Instagram-oldalán. A szépség itt lovak és tyúkok társaságában mutatkozott, és láthatóan megtalálta velük a közös hangot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában