Celeb

2023.09.30. 14:40

Kiakadtak az állatvédők: durva, amit Kozso művel a delfinekkel

Az állatvédők évtizedek óta könyörögnek a turistáknak, hogy ne támogassák a fogságban tartott delfinek iparágát.

Heol.hu

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy az egri születésű énekesnek, Kozsónak különleges kapcsolata van a delfinekkel, évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy betelepítené őket a Balatonba, majd nemrég arról beszélt, hogy "a delfinek a víz alatti nagyon jó emberek".

A Ripost most arról írt, hogy persze lehet ezen nevetni, de valójában végtelenül szomorú a fogságban tartott delfinek helyzete. Ha pedig az Ámokfutók énekese emberként gondol rájuk, akkor vajon miért nem ellenzi azt, hogy egész életükben fogságban éljenek?

Mint a cikkben hozzátették, Kozsóék éppen Máltán nyaralnak, ott látogattak el a helyi tengeri szórakoztatóparkba, ahol lehetőségük volt delfinek közé merülni. Az énekes által megosztott fotók alapján igencsak jól érezték magukat, sőt az énekes még azt is feltételezi, hogy a velük pózoló Nuno nevű állat is jól szórakozott.

A nagy találkozásról Kozso ezt írta: 
– Együtt énekeltünk Nunoval, a delfinnel, aki annyira élvezte, hogy a közös fotóról sem akart kimaradni. Kár, hogy nem hangos kép lett, iszonyatosan jó hangja van a kis pufóknak.

A Ripost azonban felteszi a kérdést: ha Kozso tudná, hogy ez a pufók Nuno és a sorstársai olyan intelligensek, hogy nevükön szólítják egymást, és ebből kifolyólag tisztában vannak azzal, hogy soha nem lesznek szabadok, vajon mit gondolna erről a kiírásáról? 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában