Celebmustra

2023.10.15. 19:55

5 híresség, 5 poszt - Őszies hangulatban töltötték a hetet celebjeink

Évforduló, edzés, munka, avagy celebjeink így köszöntötték az őszies időjárást. Most is összegyűjtöttük, kivel mi történt az elmúlt napokban.

Heol.hu

Lola csak úgy tündökölt a Duna TV-n

Forrás: Lola/Facebook

Már a negyedik idényét kezdte meg az Eszterházy SC röplabda-csapatánál Kővári Viktor, az egri egyetem irodavezetője. Viktor az Instagram-oldalán tájékoztatta követőit a hírről, és valószínűleg sokaknak örömet szerzett azzal, hogy tervei szerint még legalább 10 évig folytatni kívánja a játékot.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina ezúttal nem az edzőteremből jelentkezett be - bár a sportos szerelés nem hiányozhatott - hanem egy mókás fotóval búcsúztatta a hétvégét az Instagramon.

Testvér, Eszter viszont fáradhatatlanul látogatja az edzőtermeket, mi több, a követői legnagyobb örömére egy táplálkozási tippet is adott a követőinek az Instagramon. Érdemes megfogadni Eszter tanácsait, a modell ugyanis a versenyfelkészülés utolsó szakaszában van, vagyis mindenkinél jobban tudja, mi kell a jó formához.

Portálunkon is hírt adtunk a kickbox-világbajnok, Rákóczi Reni újabb sikeréről. A hatvani születésű sportoló tanítványaival Monoron vett részt versenyen a napokban, és egyebek mellett három aranyéremmel is gazdagodtak.

Lolát ismét a Duna TV-n láthatta a közönség a Szerencseszombat című műsorban. A hatvani születésű énekesnő nem sokkal a műsor kezdete előtt a sminkszobából jelentkezett be a Facebookon, és mutatta meg csodaszép ruháját, és hasonlóan ragyogó alakját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában