Fesztivál

2023.10.14. 09:12

Marics Petiék is kíváncsiak voltak a hatvani sörökre, rekordtömeg volt + fotók

Pénteken elrajtolt a kétnapos hatvani sörfesztivál, amelyre az első napon a szervezők szerint tizenkétezren látogattak ki a Népkertbe.

Tari Ottó

Marics Petiék Hatvanban is tömegeket vonzottak

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A rendezvényen fellépett Kiss Kevin, Horváth Tamás és a VALMAR. A szórakoztató programok során ötvenféle sörkülönlegességből válogathatnak a látogatók, a gyerekek pedig vidámparki játékokkal múlathatják az időt. Idén egyebek közt egy harminc méteres óriáskerékre is felülhetnek a látogatók. A fő helyszínen, a hatalmas sátorban igazi fesztiválhangulat fogadja a betérőket színes szalagokkal és őszi dekorációs elemekkel.

Az este során ismert előadók szórakoztatták a közönséget. Fellépett Kiss Kevin, aki 2022-ben robbant a köztudatba egy tehetségkutató verseny második helyezése után, s azóta több sikerdala jelent meg. Színpadra állt Horváth Tamás is, aki Meggyfa című slágerével az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának döntőjéig jutott 2018-ban. A VALMAR-ra pedig már hatalmas tömeg gyűlt össze a sátorban. A 2018-ban alakult Fonogram-díjas popduó legújabb dala a Szatmári Tomival közös Valencia, amit három hét alatt több mint hárommillióan néztek meg, és jelenleg első a felkapott zeneszámok között. A program további részében DJ Milan szórakoztatta a közönséget. Az est házigazdája Abaházi Csaba, a Sing Sing egykori frontembere, rádiós műsorvezető volt.

A programok szombaton tovább folytatódnak. A Grassalkovich Művelődési Ház sátránál 12 és 17 óra között ingyenes kézműves foglalkozással, csillámtetoválással és arcfestéssel várják a legkisebbeket. Fellépőkből sem lesz hiány, 17 órakor a Hatvani Fiúk alapozzák a hangulatot, majd 18 órától érkezik az Irigy Hónaljmirigy, 20 órától pedig a Neoton Família Sztárjai adnak koncertet. Zárásként DJ Gézu szórakoztatja a közönséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában