Tripla koncert

2023.11.08. 18:00

Azariahért aggódik Kovács Kati

Az egri származású énekesnő aggódik, hogy nagyon fog fájni a hirtelen hatalmas népszerűséget elért fiatal előadónak, írta a Metropol.

Szabadi Martina Laura

Azahriah

Forrás: Dodó Ferenc

Külföldön és belföldön is rekord nézőszámot produkált Azahriah. Itthon a Puskás Arénát tölti meg háromszor, s európai turnéjára is minden jegy elkelt. Zenésztársai elismeréssel nyilatkoztak erről a példa nélküli teljesítményről, de Kovács Kati aggodalmának is hangot adott, számolt be a Story nyomán a Metropol.

„Ha elfogad tőlem egy szakmai tanácsot, akkor annyit javasolnék neki, hogy nagyon vigyázzon magára.” – fogalmazott a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, aki szerint a fiatal énekes a tripla Arénával örökre beírja magát a zenei élet történelemkönyvébe. Ám ahhoz, hogy mindhárom napot tisztességesen végigcsinálja, nagyon vigyáznia kell a hangjára, különben már a második nap be fog rekedni, a harmadikon pedig végtelenül fog fájni neki - nyilatkozta az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában