Ms. Olympia

2023.11.03. 12:54

MMA harcos is szurkol Oczella Eszternek, aki szombaton áll színpadra Floridában

Oczella Eszternek szurkolhatunk szombaton, aki a Ms. Olympia színpadán, a legnagyobbakkal méretteti meg magát Floridában.

Heol.hu

Oczella Eszter a floridiai tengerparton

Forrás: Oczella Eszter/Instagram

Oczella Eszter egri fitnesszmodell november negyedikén újra megmutatja magát a testépítőnők legrangosabb, professzionális versenyén, a Ms. Oympián, amelyet Floridában, Orlandóban rendeznek meg idén. 

Az Istagramon lévő 124 ezres követőtábora már tűkön ülve várja a nagy napot, azonban Eszter egyik videós-bejegyzésében elmondta, akadt egy kis probléma. Kiderült, megfázásos betegséggel küzd és gyógyszert is kellett bevennie, amit egyébként kerülni szokott. Szerencsére nem egyedül kell megbírkóznia a nehézségekkel, szerelme, Baronits Gábor most is vele van és támogatja.

Pánikra tehát semmi ok, Eszter az elmúlt hónapokban kőkeményen készült a versenyre, így bombaformában van.

Az egri fitnesszmodell azt is megmutatta a rajongóknak, hogyan vette át a sorszámát és írta alá a rendezvény plakátját az érkezést követő napokban.

Ezen felül Maureen Blanquisco-val is összefutott már, a poszt alatt pedig egy MMA harcos szurkoló kommentje is felfedezhető, aki nem más mint a siroki kölyök, Borics Ádám

– Hajrá! - írta tömören, lényegretörően az MMA harcos Eszternek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában