Celebmustra

2023.12.03. 15:25

5 hevesi híresség, 5 poszt - Kowalsky-koncert, téli tea és száz évvel ezelőtti TikTokozás

Utánajártunk, mi mindent csináltak celebjeink a héten.

Heol.hu

Fergeteges volt a Kowalksky-koncert Egerben

Forrás: Kowalsky meg a Vega/Facebook

- Idén tényleg sikerült komolyabb áttörést elérnem a derekam körméretét, feszességét illetően - adta hírül Oczella Eszter, az egri születésű modell közösségi oldalán. Tippeket is megosztott, amelyek neki segítettek a megdöbbentő méretű derék elérében.

Eközben testvére, Krisztina az egészség jegyében immunerősítő téli teát készített, amelynek receptjét és elkészítési módját rajongóival is megosztotta Instagram-oldalán.

Hogy milyen lenne TikTokolni 1910 körül? A Remény Farm Annája ezt mutatja be rajongóinak TikTok-oldalán. A videóban kitér különféle elnevezésekre és azt is megtudhatjuk, melyik az a súlyosan patriarchális nóta, ami egy lány szüleitől és szeretőjétől való függőségéről szól.

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna gyönyörű téli tájon fotózkodott, és meg is osztotta közösségi oldalán

- Minden évben újra és újra rácsodálkozom a tél varázsára - fogalmaz a bejegyzésben.

Fergeteges koncertet nyomott le Egerben a népszerű együttes, Kowalsky meg a Vega. A Broadway Monkey-ban rajongók tömege várta őket. Mindezt Facebook-posztjukban tették közzé.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában