Utazás

2023.12.26. 16:20

Gyönyörű levelet írt a Kiskörén megválasztott szépségkirálynő

A Kiskörén szépségkirálynővé választott Nánási Dorottya levélben számolt be egyiptomi tapasztalatairól és mondott köszönetet azoknak, akik segítették az útja során. Az is kiderült, náluk milyen fogások kerültek az asztalra karácsony alkalmából.

Heol.hu

Nánási Dorottya

Forrás: Magyarok Világszépe - Szépségverseny/Facebook

Mint arról korábban már többször beszámoltunk portálunkon, Nánási Dorottya, a Kiskörén megválasztott Magyarok Világszépe királynője az utóbbi heteket Egyiptomban, a Miss Intercontinental világverseny felkészítő táborában töltötte. 

A Magyarokvilagszepe.hu oldalon közzé tettek egy kis beszámolót egyenesen a királynő tollából.

,,Még mindig nehéz szavakba foglalni azt az elképesztő érzést, amit a Miss Intercontinental világversenyen átélhettem, megtapasztalhattam. Úgy gondolom, hogy megnyertem a legnagyobb és legfontosabb díjat a versenyen: a világ királynőinek az őszinte barátságát. Olyan kedves, inspiráló és céltudatos embereket és lányokat ismerhettem meg, akikkel igazi testvéri kapcsolat alakult ki a verseny során. Az összetartás és egymás támogatása, segítése jellemezte leginkább a verseny hangulatát. A közös élmények és emlékek örökre megmaradnak és összekapcsolnak minket. Fontos kiemelnem a szervezők és a segítőink áldozatos munkáját is, akiknek mindig volt egy kedves és biztató szavuk hozzánk. Nélkülük nem valósulhatott volna meg a verseny. Egyszerűen fantasztikus érzés a Miss Intercontinental családba tartozni.

Sokszor megkaptam a kérdést, hogy mit jelent számomra a szépség?

Az igazi szépség számomra a belső értékeink és külső megjelenésünk összhangját, harmóniáját jelenti. A külső szépség mindenkiben jelen van, mivel mindenki egyedi és különleges. Viszont azok az emberek, akik jószívűek, szeretetteljesek és mások iránt nyitottak, valódi szépséget hordoznak magukban. Most valóban megtapasztalhattam azt, hogy amennyi kedvességet adok a világnak, az mindig visszajön. Köszönöm lányok!

Magyarországot képviselni egy gyönyörű nemzeti viseletben számomra még mindig felfoghatatlan. 

Az a büszkeség, amit éreztem, amikor az országom nevében léphettem a színpadra, egyszerűen elmondhatatlan. Köszönöm a rengeteg támogatást és köszönöm, hogy a hazám színeit és lelkét hordozhattam magamban ezen az úton. Ez a tapasztalat örökre az életem része marad és köszönettel tartozom mindenkinek, aki ezt lehetővé tette számomra: először is hatalmas köszönet és hála a Fásy családnak, akik a kezdetektől bizalmat szavaztak nekem és mindig mellettem álltak és támogattak. Köszönöm: Fásy Ádám, Fásy Marika és Fásy Zsüliett. Nélkületek ez az álom nem válhatott volna valóra! Nagyon hálás vagyok a családomnak, hogy miattam bevállaltak egy ilyen hosszú utazást és a döntő napján végig szurkoltak nekem és támogattak. Köszönöm Anya, Apa és Gréta! Hatalmas köszönet az egész Miss Intercontinental csapatnak, hogy végig igazi királynőnek érezhettük magunkat. Köszönjük a fantasztikus programokat, amiket szerveztetek nekünk, soha nem fogjuk elfelejteni ezt az időszakot!

Szeretnék köszönetet mondani Czédly Mónikának, a D’elia Szalon tulajdonosának az összes csodálatos és egyedi ruháért, amiket viselhettem a versenyen. Minden egyes ruhadarab egy igazi műalkotás volt, amelyet mindenki megcsodált Egyiptomban is. Hatalmas köszönet és megtiszteltetés, hogy ezekben a gyönyörű ruhákban képviselhettem hazánkat. A csodálatos ruháimhoz a kiegészítőket és ékszereket Boglári-Soponyai Andrea/Bandrea’s Beads készítette. Ezek az ékszerek a ruháim koronái voltak. Köszönöm szépen!

Már most nagyon hiányoznak a lányok, de biztos vagyok benne, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot és majd meglátogatjuk egymást hamarosan. A versenynek vége van, de kíváncsian várom, hogy mit tartogat a jövő év számomra. A barátságok és az emlékek örökké megmaradnak. A szívem tele van boldogsággal és hálával!"

Szeretettel:

Nánási Dorottya
Miss Intercontinental Hungary 2023 

- osztotta meg a hírportál Dorottya levelét.

Mint ahogyan azt a Magyarok Világszépe - Szépségverseny Facebook oldalán írják, a királynő számára a karácsony az év legszebb és legkülönlegesebb ünnepe. Minden évben a családjával tölti ezt az időszakot, karácsony előtt együtt díszítik fel a lakást, együtt vásárolják meg az ajándékokat. Nagyon szeretik a karácsonyi vásárokat is, a kedvencük a budapesti és a bécsi karácsonyi vásár. December 23-án díszítik fel közösen a karácsonyfát. Édesanyjával és nagymamájával közösen elkészítik az ünnepi menüt, ami általában húsleves, töltött káposzta, és hal szokott lenni. Dorottya inkább a süteményeket szokta elkészíteni, minden évben elmaradhatatlan a bejgli, a mézeskalács és a hókifli.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában