Segítsünk együtt

2023.12.31. 18:45

Koncertet hallgatva segíthetünk Egerben

A jótékonysági koncert kedvezményezettje minden évben egy egri oktatási intézmény.

Hornyák Réka

Kökény Attila (Archív fotó)

Forrás: Markovics Gábor/Ripost

A Hit Gyülekezete helyi szervezete támogatásával immár második alkalommal kerül sor jótékonysági koncert megszervezésére Egerben a karácsonyi illetve újévi időszakban, 

A tavalyi évben a Malek Andi Soulistic zenekar volt a fellépő, idén pedig Kökény Attila örvendezteti majd meg az érdeklődőket. A koncert január másodikán, este hat órától kezdődik a Kepes Központban, ahova minden zeneszeretőt várnak, akik részvételükkel még egy rendkívül nemes célt is támogathatnak a városban. 

A jótékonysági koncert kedvezményezettje tavaly a Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium volt, idén pedig az Arany János utcai Montessori Bölcsőde kapja a támogatást. A szervezők a koncert teljes bevételét a bölcsőde meglehetősen rossz állapotban lévő játszóterének megújítására ajánlják fel, új, minőségi játékok beszerzésére és telepítésére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában