Állatvédelem

2023.12.31. 14:57

Korda György és Balázs Klári is a vízilovakkal van

A népszerű énekes házaspár a Debreceni Állatkert vízilovait fogadta jelképesen örökbe.

Szabó István

Balázs Klári és Korda György hivatalosan is víziló örökbefogadók

Forrás: Zoo Debrecen/Facebook

Fotó: Dr. Nagy Gergely Sandor

Ki ne emlékezne az Én a vízilovakkal vagyok című, 1979-ben bemutatott olasz filmvígjátékra, amelynek főszereplői Bud Spencer és Terence Hill. A Magyar Állatvédelem szombaton adott hírt arról a közösségi oldalán, hogy víziló nevelőszülők lettek Korda Györgyék. A népszerű énekes és felesége, Balázs Klári kiváló példát mutatott: a Debreceni Állatkert vízilovait fogadták jelképesen örökbe, áll a közleményben.

– A Debreceni Állatkert közösségi oldalán osztotta meg az örömteli eseményt. Mint bejegyzésükben írták, Lindának és Szigfridnek nem kellett kivárnia a Állatok Karácsonyát az első ünnepi meglepetésükhöz, ugyanis meglátogatták őket újdonsült örökbefogadóik, Korda György és Balázs Klári. A közkedvelt házaspár Bánnal, a pápaszemes pingvinnel és Boborjánnal, a kapucinusmajommal is testközelből megismerkedhetett a látogatás alkalmával. Hangsúlyozták, hogy ezúton is köszönik a Korda házaspár támogatását, és szeretettel várják őket vissza – áll a Magyar Állatvédelem Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában