Celebmustra

2024.01.14. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - Mátrai idill, rúdtánc és szépségszalon nyitása

Vármegyénk celebjei ezen a héten is aktívak voltak, öszegyűjtöttük olvasóinknak, mi mindent csináltak.

Heol.hu

Horváth Gréta a Mátrában pihent

Forrás: Horváth Gréta/Facebook

Horváth Gréta, az Ázsia Expressz egykori nyertese a Mátrában járt, egy kabinházból posztolt képeket Instagram-oldalán.

- A legszebb kilátás biztosan itt van, mert látni az égig érő üvegen át, a kanapéról a vadakat, ahogyan jönnek le a hegyről - írja bejegzésében.

Oczella Eszter, az egri származású modell a rúdtánccal kacérkodik. Intagram-oldalán közzétett bejegyzése szerint már régóta ki akart próbálni az eddigiektől eltérő mozgásformát. Úgy tűnik, rászánta magát, hogy elkezdje az újfajta edzést.

Testvére, Oczella Krisztina egy egyszerűen elkészíthető, magas fehérje- és rosttartalmú bagel receptjét osztotta meg követőivel Instagram-oldalán. A leírás mellé videót is készített a sütésről. Arckifejezéséből ítélve jól sikerülhetett, érdemes lehet kipróbálni.

Balázs Lili, Heves vármegye Tündérszépe kozmetikai szalont nyitott Hatvanban. 

- Hatalmas örömmel szeretném megosztani veletek, hogy a mai nappal megnyitott szeretett szalonom Hatvanban! A szalon kialakítása során exkluzív, kellemes környezet kialakítására törekedtünk, hogy igazán otthonosan érezzétek magatokat. Célom olyan szolgáltatások nyújtása, ahol nem csak külsőleg, hanem belsőleg is megújulhattok! - adta hírül Instagram-oldalán.

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna, bár saját bevallása szerint nem szereti a musicalt, mégis adott egy esélyt neki, és ellátogatott a Madách Színházba. Mindezt Instagram-odalán tette közzé, majd hozzáfűzte, hogy nem bánta meg, hogy elment.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában