Celebmustra

2024.01.07. 19:59

5 híresség, 5 poszt – Mosollyal az arcukon indították az újévet celebjeink

Elkezdődött az újév, celebjeink pedig máris aktivizálták magukat a közösségi médiában. Körülnéztük, kivel mi történt az elmúlt napokban.

Heol.hu

Borics Ádám mozgalmas éven van túl

Forrás: Borics Ádám/Facebook

Portálunkon is hírt adtunk arról, hogy az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor megkérte párja, Halász Vivien kezét. A sportoló (álom)pár a Tények Pluszban mesélt az elmúlt időszakról és a nehézségekről is, osztotta meg Viktor hivatalos Facebook-oldalán.

Újabb mozgalmas éven van túl a siroki Kölyöknek becézett Borics Ádám. Az MMA-harcos a Facebook-oldalán tekintett vissza 2023-ra, és szót ejtett az előtte álló kihívásokról is. A bejegyzéséből kiderült az is, hogy a sok megpróbáltatás ellenére az óesztendő sok-sok pozitív fordulatot hozott számára.

Oczella Eszter számára sportosan indult 2024. Az egri születésű modell az Instagram-oldalán jelentkezett be egy videó erejéig. A felvételeken egy kihívás részletei láthatóak, ezekből egyebek mellett kiderül, hogy mi Eszter célja a következő esztendőben.

Testvére, Oczella Krisztina sem tétlenkedett az újév első napjaiban. A modell egy videót töltött fel Instagram-oldalára, ahol táplálkozási tanácsokat adott követőinek. Krisztina a napi rutinját is megosztja mindenkivel, például azt, hogy mennyi kávét és vizet iszik egy átlagos napon.

Heves vármegyei legutóbbi Tündérszépe, Balázs Lili is tanácsokat adott követőinek az Instagramon. Nem ámítás, a hatvani születésű szépség a lézeres szőrtelenítésről osztott meg gondolatokat a közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában