Merész

2024.01.10. 20:49

Valóra váltotta a férfiak fantáziáját Oczella Eszter

Az egri kötődésű testépítő újdonságra vágyott, így egy másik dologba is belekóstolt. Rajongói nagy örömére egy igazán nőies, ám közel sem olyan könnyű mozgásformát választott.

Heol.hu

Oczella Eszter, testépítő

Forrás: Oczella Eszter/Instagram

Oczella Eszter bebizonyította, hogy számára nincs lehetetlen, ugyanis már kétszer is részt vehetett a testépítők legnagyobb versenyén, a Ms. Olympián. Azonban a nagy versenyt követően valami egészen másra vágyott.

– Valami, amit már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni. Tudjátok, hogy a testépítés és a fitness szerelem számomra, és az életem meghatározó része volt, jelenleg is, és mindig is az lesz. De az utóbbi években előtört bennem egy érzés, ami arra késztet, hogy próbáljak ki más sportágakat is, ezek között pedig már egy jó ideje elsők között szerepel a rúdtánc,rúdfitness,rúdsport, ki hogyan nevezi vagy ismeri - kezdi Instagram-bejegyzésében Oczella Eszter.

Mint írja, életében most először próbálhatta ki ezt a mozgásformát.

– Tudom, sokan azt gondolják, a testépítés kötötté, merevvé tesz, a saját testsúlyos mozgásformáktól pedig teljesen elszokik a test, de akkor hadd cáfoljak erre most rá egy kicsit. Nyilván még sehol sem tartok (egy óra volt), de nagyon szeretnék ráérezni, elsajátítani, és ami a legfontosabb most számomra, élvezni! Csajok, ha titeket is vonz az akrobatika, a tánc, az erő, a nőiesség, akkor azt hiszem ezt mindenképp ki kell próbálnotok! - zárta gondolatait a testépítő.

A kommentelők szerint a rúdtánc az egyik legjobb dolog a világon. Eszternek ismét sikerült arra inspirálni a követőit, hogy mozogjanak és ne féljenek kipróbálni új dolgokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában