Celeb

2024.01.23. 16:57

Végre kiderült, miért vesztek össze a Bestiák tagjai Kozsóval

A kilencvenes években Kozso indította el a Bestiák zenekart, amely 1999-ben azonban elpártolt tőle, még peres ügyük is volt. Hogy pontosan mi történt, arról az egykori Miss Bee, Somorjai Ilona mesélt.

Heol.hu

Kozso egy korábbi fellépésén

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az egri születésű énekes, Kozso volt az eredeti producere a Bestiák nevű lánybandának, amely a Miss Bee néven fellépő Somorjai Ilona mellett Papp Henriette Honey-ból és Moór Bernadett Bedhyből állt – akik közül Honey egyébként Kozso párja volt, de erről a másik két lány nem is tudott az elején.

– Honey volt az a beépített ember, aki miatt nehéz volt bármit is elérni. Nem volt ellenünk, nem azt kell elképzelni, hogy mumus volt. Ez így etikus: ha az embernek párja van, akkor mellé fog állni. Ez íratlan szabály volt. És mivel kettő-kettő volt az arány, ha bármit szerettünk volna, például gázsiemelést, a két akarat kioltotta egymást – ídézte Somorjai Ilonát az Origó a Blikk nyomán.

Honey és Kozso végül 1999-ben szakítottak, ezzel párhuzamosan pedig a Bestiák is függetlenedett a producertől – aki viszont beperelte őket az elmaradt haszon miatt. 

– Semmilyen hátrányunk nem származott belőle, ez mondvacsinált dolog volt. Ha ez tíz évvel ezelőtt történik, akkor talán utánanyúlunk, és kártérítést kérünk, mert azért a per során derültek ki számok... Miután megnyertük a pert, nem kezdtünk el semmit, nem is tudtunk volna mit csinálni, mert Kozso azért mindig ügyesen, okosan intézi a dolgait – utalt Miss Bee arra, hogy szerinte Kozso nem volt velük mindig korrekt anyagi ügyekben.

– Most nyáron egy fellépésen találkoztunk, néhány mondatot váltottunk is egymással. Nem nehezteltem rá soha. Miért is tenném? Nem miatta szűnt meg a Bestiák, ha nagyon akartuk volna, hogy maradjon ez a projekt, maradhatott volna, de egyszerűen elfáradt ez a sztori, egyikünk sem bánta – tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában