Kikapcsolódás

2024.02.10. 13:05

A retro bulik koronázatlan királynője a Mátrában ünnepelte a szerelmet

Nincs olyan retro buli, ahol ne csendülne fel Zoltán Erika. A népszerű énekesnő most nem munkával, hanem egy mátrai pihenéssel töltötte az utóbbi napokat.

Heol.hu

Zoltán Erika (Archív fotó)

Forrás: Lang Róbert/Somogyi Hírlap

Zoltán Erikát elvarázsolta a Mátra, pontosabban az egyik mátrai szálloda, ahol párjával együtt töltött néhány napot.

– Csodásan telt az elmúlt pár napunk Robikámmal a Mátrában. A Hotel Ózon egyik gyönyörűséges Villájának - az ötösnek - és a Szálloda különösen kedves és segítőkész munkatársainak köszönhetően felejthetetlen napokat tölthettünk itt. Igazi elő-Valentin napi kalandban volt részünk drága Béres Atti barátunk közreműködésével, aki ajánlotta nekünk a Hotelt. Köszönjük Atti és hálásan köszönjük a Hotel Residence Ózon superior minden kedves dolgozójának - áradozott a népszerű énekesnő az Instagramon.

A fotókat itt lehet megtekinteni.

A hazai celebek egyébként rendszeresen járják a Mátrát, illetve Heves vármegyét. Látogatásaikról folyamatosan beszámolunk portálunkon: legutóbb Lofti Begi és Kovács Dóra választotta úticéljául szűkebb hazánkat.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában