Adomány

2024.02.08. 15:30

ByeAlex is a kápolnai macskaárvaházat támogatja

A pólókból befolyt összeget ajánlotta fel ByeAlex a Macskaárvaház Alapítványnak.

Molnár Helga

ByeAlex a Szerencsejáték Zrt. rendezvényén (Archív fotó)

Forrás: Máté Krisztiá/MW bulvár

Kiss Norbert ötszörös Európa-bajnok autóversenyző kápolnai Macskaárvaház Alapítványát segíti a jövőben ByeAlex. Az egyik legismertebb és legsikeresebb hazai dalszerző a hírt a közösségi oldalán jelentette be – írja a Sportal.hu.

Alex múlt héten a Papp László Sportarénában adott telt házas koncertet, az eseményen a súlyos beteg, mentett, és végül minden orvosi beavatkozás ellenére elpusztult macskája, Kiko emlékére kiadott pólót és pulóvert vásárolhattak a rajongók – a termékek azonnal elfogytak, így a ByeAlex és a Slepp frontembere úgy döntött, a jövőben is árusítja a termékeket, a bevételt pedig jótékony célra fordítja.
– Mivel én ezzel pénzt keresni nem szeretnék, ezért a kiadómmal egyeztetve összehoztam, hogy a bevétel rám eső hányadát felajánlom a Macskaárvaház Alapítvány részére! Ők olyan cicusokkal foglalkoznak, akik sokszor már nem találnak gazdára; betegek, idősebbek. A céljuk egy korszerű otthon kialakítása. Ahogy számolgatom, egész jó kis pénzt tudunk összehozni nekik. Azt, hogy mennyit, természetesen hivatalosan is el fogom a következő hetekben, hónapokban mondani. Szóval, a rendeléssel a cicák életét támogatjátok! – írta közösségi oldalán.

– Meglepődtünk és meghatódtunk, amikor ByeAlex munkatársa értesített minket a művész döntéséről, hiszen egy hozzá hasonló népszerű, közkedvelt személyiség esetében nem csak a nekünk juttatott anyagi források, de az állatvédelem népszerűsítése is nagyon jelentős érték – fogalmazott Bóday Csilla, a Macskaárvaház Alapítvány titkára a lapnak.

– Úgy tudjuk, ByeAlex hamarosan személyesen is ellátogat a kápolnai Macskaárvaházba, amit természetesen nagyon várunk, hiszen lehetőségünk lesz megmutatni neki eddigi munkánk eredményeit, és személyesen is megköszönni ezt a nagyszerű gesztust – tette hozzá Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában