Celeb

2024.02.10. 21:16

Ezért szomorú a szamuráj: kiderült Kozso féltve őrzött titka

Az Ámokfutók frontembere mindig is híres volt az extravagáns stílusáról, gondoljunk csak az öltözékére, vagy ikonikus hajviseletére. De arról sem szabad megfeledkezünk, hogy Kozso szinte mindenhova napszemüvegben jár.

Heol.hu

Kozso egy korábbi fellépésén

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Az egri születésű énekes számára inkább álca, mintsem divatkellék a szemüveg, de most az is kiderült, hogy ez miért van így. Nos, azért mert a szamuráj sokszor szomorú, ezért amikor meghatódik, szeretne elrejtőzni a világ elől, hogy mások ezt ne lássák rajta - írta meg a Ripost.

- Mindig meghatódok! Ha nincs rajtam a napszemüveg, akkor mindenki azt látná, ahogy én sírok! - mondta Kozso.

- Szó sincs arról, hogy engem a fények zavarnának, épp ellenkezőleg, én imádom! De mint mondtam, mindenen meghatódok, mindig sírok, viszont ezt sokszor elrejtem. A rajongóim ismernek, ők tudják, hogy milyen vagyok. Viszont vannak olyan emberek, akik nem ismernek ennyire, és ők csak a rosszat keresik ebben is - tette hozzá az énekes, így pedig mindenki tudja már, hogy miért is szomorú a szamuráj.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában