Celebmustra

2024.03.24. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt: hazatérés kisbabával, új napszemüveg és bőrápolás

Utánanéztünk, mi történt vármegyénk celebjeivel a héten.

Heol.hu

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina egy kiváló receptet mutatott be közösségi oldalán. A nemcsak egészséges, de finom ételt el is készítette és ezt videós bejegyzésben tette közzé.

Testvére, a szintén modell Oczella Eszter egy olivazöld ruhát mutat be Instagram-oldalán közzétett videójában, amely nyaktól bokáig takarja. Hát nem biztos, hogy ez a fajta öltözet mindenkinek ilyen jól áll.

Az egri snowboardos, Gyarmati Panka végre hazatérhetett kisfiával a kórházból. Az visszavonult sportoló őszintén beszélt arról, hogy kissé ijesztő volt számára a hazatérés, bizonytalan volt abban, rendben megy-e minden. Szerencsére félelme alaptalannak bizonyult. Örömét és megkönnyebbülését Instagram-odalán fejezte ki.

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna egy szemüveggel kapcsolatban kér tanácsot a követőitől közösségi oldalán. Pontosabban egy napszemüveget mutat be mint a kedvencét, és azt szeretné tudni, ki mit gondol arról, hogy áttetsző a lencséje.

A hatvani születésű énekesnő, Lola felhívja a figyelmet a bőrápolás fontosságára. Instagram-bejegyzésében megmutatja kedvenc kezelését is.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában