Sztárlagzi

2024.03.17. 21:25

Oczella Eszter elmondta, mikor lehet az esküvője

A lánykérésről és az esküvőjük tervezéséről is kérdezték a rajongók Oczella Esztert. Elmondta, mikor kelhetnek egybe Baronits Gáborral.

Heol.hu

Oczella Eszter

Forrás: Oczella Eszter/Instagram

Mint ahogy arról már beszámoltunk eljegyezte egymást Oczella Eszter és Baronits Gábor, akik még a TV2 Totem című műsorában ismerkedtek meg. A páros pár hete utazott Horvátországba, ahol megkérték az egri származású testépítő kezét.

Az Instagram-oldalán Eszter követői kérdésekre is válaszolt az esküvővel kapcsolatban melyet a Metropol szemlézett: a legtöbben a lánykérésről kérdezték, amiről a sportoló elmondta, hogy egyáltalán nem számított rá. Mások pedig a közelgő nagy napra, az esküvőre voltak kíváncsiak, amiről részleteket is elárult a TV2 sztárja.

– Jövő tavaszra gondoltunk. De megmondom őszintén nem vagyok túl expert a témában, mennyi idővel előtte érdemes elkezdeni szervezni, ruhát készíttetni stb. Úgyhogy még bele kell jönnöm – mondta követőinek Oczella Eszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában