Celebmustra

2024.03.03. 19:55

Sosem találnád ki mennyiért vette a biciklijét a siroki MMA harcos

Mint minden héten, most is összegyűjtöttük mi mindent csináltak celebjeink.

Heol.hu

1. Az egri születésű modell, Oczella Krisztina elárulta, rendszeresen jár piacolni. 

– Heti egyszer-kétszer járok piacra és próbálok minden élelmiszert itt beszerezni. Össze nem hasonlítható a bolti csomagolt zöldség, gyümölcs kínálattal. Sokkal nagyobb a választék, van lehetőséged helyi termelőktől vásárolni, rengeteg friss fűszernövény, magvak és szabadtartású állat húsai közt tudsz válogatni! Én általában kategóriák szerint vásárolok, hogy biztos semmit ne hagyjak ki! Jelenleg a diétám miatt egyébként kevesebb alapanyagból készítem az ételeimet! - írta Instagram-bejegyzésében.

2. A domoszlói Road zenekar Egerben koncertezett

Mint írtuk, hazai pályán kezdte meg a Road zenekar a 20 éves jubileumi Akusztik&Metál dupla koncertes turnéját. A Road koncert előtt két héttel már teltházzal számoltak, hiszen minden jegy elkelt. Szombat este kígyózó sorban várták a rajongók, hogy személyesen is találkozhassanak és képet csinálhassanak a tagokkal.

3. Nagy Réka, az egri kötédésű műsorvezető Rubint Rékával edzett. 

– Drága Réka ! Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívást! Csodálatos , gyönyörű nő vagy, aki fantasztikusan teljesítette a 20 perces edzést! - osztotta meg gondolatait az edzésről Rubint Réka.

4. Hajdú Péter exe, Alföldy Anna a Mátrában pihent, erről az Instagramon többször is beszámolt.

5. A siroki kölyök, Borics Ádám Miamiban teker. 

– Szombaton este csak 35 dollárért vettem egy biciklit. És képzeld? Nagyon jól szórakoztam vele! Manapság a közösségi médiában mindenki a luxus dolgokat mutogatja, de szerintem az egyszerű dolgok hozzák a legnagyobb boldogságot. Magyarországon mindig sokat bicikliztem, és most itt, Floridában is ezt fogom tenni - osztotta meg rajongóival a ketrecharcos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában