okosgyárak

2019.11.11. 18:17

Modern Gyárak Éjszakája: több egri és egy maklári cég is csatlakozott

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium immár harmadik alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az eseményt, az idén a program november 15-ére esik.

M. H.

Izgalmas éjjele lehet annak, aki gyárlátogatásra adja a fejét

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az éjszakán a hazai okosgyárak és nemzetközileg is versenyképes ipari üzemek a lakosság számára engednek bepillantást mindennapi működésükbe. Idén országosan 72 gyár és 12 szektor mutatja meg magát, mely rendezvények keretében izgalmas, interaktív programok várják a látogatókat.

Izgalmas éjjele lehet annak, aki gyárlátogatásra adja a fejét Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

A múlt évhez képest megduplázódott a kapuit kitáró, mai technológiákat bemutató gyárak száma, így Egerben is több üzemet látogathatunk majd meg. A megyeszékhelyről az Emerson, mely a közelmúltban elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj 2019 kitüntetést és a ZF Hungária Kft. csatlakozott, de van egy maklári jelentkező is, méghozzá a Robert Automotive Steering Kft. Jelentkezni a program honlapján, a moderngyarakejszakaja.hu weblapon lehet, míg fel nem töltődnek a helyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!