Bérfejlesztés

2022.08.03. 16:06

Évközi rendhagyó béremeléssel segíti munkavállalóit az egri Sanatmetal

Rendkívüli, évközi béremelés végrehajtása mellett döntött a Sanatmetal Kft. vezetősége.

HEOL

Rendkívüli támogatásban részesülnek a dolgozók

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A cég elkötelezett aziránt, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is támogassa dolgozóit az életszínvonaluk megőrzésében, fenntartásában. Ezért a növekvő infláció munkabérek reálértékére gyakorolt hatása okán, rendhagyó béremeléssel igyekszik hozzájárulni munkavállalóink anyagió terheinek csökkentéséhez, megszokott életvitelük fenntartásához. A nemrégiben bejelentett béremelés átlagos mértéke hét százalék, amely már a július havi fizetésekben megjelenik – tájékoztatta portálunkat Süli Kinga titkárságvezető.

Mint közölte, a vállalatcsoport legutóbb idén év elején hajtott végre bérfejlesztést, akkor átlagosan hat százalékos béremelésben részesültek a dolgozóik. Így a mostani, rendkívüli béremeléssel ebben az esztendőben összességében átlagosan 13,4 százalékos béremelést hajtanak végre a cégcsoportnál. Ezen felül, szintén év elején, bevezették a béren kívüli juttatási rendszer, minden munkavállalójukra érvényesen.

– A Sanatmetal Kft. rendszerint évente egy alkalommal hajt végre az összes munkatársa esetében bérfejlesztést, azonban a jelen gazdasági helyzetben azt láttuk indokoltnak, hogy év közben is támogassuk ilyen módon a munkatársainkat. Cégcsoportunk sikeres első gazdasági félévet zárt, külföldön nagy az érdeklődés a termékeink iránt, ennek köszönhetően hajthattuk végre a mostani, rendkívüli béremelést. Bízunk benne, hogy hamarosan a magyar piacon is fellendül a hazai gyártású orvostechnikai eszközök iránti kereslet, és további anyagi támogatást tudunk majd nyújtani munkavállalóinknak – közölte Süli Kinga. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!