Fórum

2023.11.14. 09:10

Beszállítókat keresnek az Apollónál, az Emersonnál, a Boschnál is

Nyolc Heves megyei cég vár termékgyártókat, illetve szolgáltatókat.

A maklári Bosch gyár épülete

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara idén ősszel is megrendezi a Kamarai Beszállítói Fórumot. November 30-án 9 órától a kamara Faiskola utcai székházában nyolc Heves megyei vállalat várja azokat a kis- és középvállalkozásokat, akik szeretnének beszállítójukká válni, vagy tájékozódni technológiai kooperációról, más beszállítókkal való együttműködésről. A programon lehetőség nyílik üzleti tárgyalásokat folytatni a vállalkozások beszerzőivel.

Személyes tárgyalásokra az Apollo Tyres Hungary Kft., az Automotive Steering Column Kft., az Emerson Automation FCP Kft., a Hevesgép Kft., a Robert Bosch Kft., a Sanatmetal Kft., a Vilati Gyártó Zrt. és a ZF Hungária Kft. képviselőivel nyílik lehetőség.

Az egyes vállalatok keresnek termék beszállítókat (például kenőanyag, vegyszer, kis szériás fröccsöntött alkatrészek) valamint szolgáltatókat (egyebek között karbantartás, takarítás, építés, öntészet, lézervágás, mérnöki megoldások, programozás, felületkezelés, géptelepítés), illetve kereskedőket. Jelentkezni november 22-éig lehet a kamara honlapján.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!