Partnerség

2023.12.27. 10:42

Továbbra is gyárt az Airbusnak a RUAG Aerostructures Egerben is

A RUAG Aerostructures Germany & Hungary meghosszabbította hosszú távú együttműködését az Airbusszal.

Tóth Balázs

A RUAG Aerostructures Germany & Hungary – amely Egerben is rendelkezik gyártóüzemmel –, a RUAG International üzleti szegmense megerősítette hosszú távú együttműködését az Airbusszal. Közleményük szerint a RUAG Aerostructures Germany & Hungary több éven keresztül gyártja és szállítja a repülőgépek hátsó törzsrészeit, az oldalhéjakat és a középső törzsrészeket az Airbus A320 család és az Airbus A330 számára. A vállalat továbbra is egyetlen beszállító marad két fontos munkacsomagban az Airbus A320-as családhoz és egy munkacsomaghoz az Airbus A330-ashoz.

André Wall, a RUAG International vezérigazgatója szerint a régóta fennálló partnerség megújításával bizalmat szavaztak a sikeres partnerségnek és ígéret jelent a jövőbeli együttműködésre.

- Az A320-as család az egyik legsikeresebb repülőgép-program a légitársaság történetében. Ezért nagyon örülünk, hogy ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy folytassuk kiváló együttműködésünket az Airbusszal, és továbbra is hozzájáruljunk az Airbus mint megbízható partner sikeréhez – nyilatkozta a vezérigazgató.

A RUAG Aerostructures német és magyar gyárai eddig több mint 12 ezer A320-as családhoz tartozó repülőgépéhez szállított alkatrészeket, ami kiemeli a RUAG Aerostructures gyártási szakértelmét. Új termékek és gyártási technológiák fejlesztésével, valamint a költséghatékony stratégia következetes végrehajtásával a vállalat a komplett repülőgép-szerkezetek fejlesztésének, gyártásának és végső összeszerelésének specialistájaként pozicionálja magát.

Október közepén a RUAG Aerostructures Germany & Hungary elnyerte a Globális Beszállítói Díjat a Működési Kiválóságért a 2023-as Airbus Globális Beszállítói Konferencián Toulouse-ban. A cég a termékek minőségének folyamatos javítására, valamint egyszerű megoldásokra és változtatásokra törekedett.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: ruag.com)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!