előrejelzés

2021.06.07. 11:30

Meleg, fülledt idő jön rengeteg napsütéssel

Hétfőn még néhol kialakulhatnak záporok szűkebb hazánkban, de kedden akár 30 fokot is mérhetünk.

HEOL

Fotó: Shutterstock

Az időkép.hu előrejelzése szerint hétfőn a napsütésé lesz a főszerep, a megnövekvő gomolyfelhőkből helyenként az északi, északnyugati megyékben várható zápor, zivatar kialakulása. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. A maximumok 25-29 fok között alakulnak.

Kedden is sok napsütésre van kilátás, számottevő csapadék sehol sem valószínű. Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik az északi, északkeleti szelet. Délután 25-30 fokot mérhetünk.

Szerdán ismét sok napsütésre, nyári melegre van kilátás. Délután nagyobb valószínűséggel északnyugaton, északkeleten várható záporok, zivatarok kialakulása, másutt legfeljebb egy-egy zápor alakulhat ki. Többfelé élénk, északnyugaton erős lehet az északias szél. Délutánra 26 és 30 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön szórványosan számíthatunk záporokra, zivatarokra. Az északias szél élénk, erős lesz. A maximumok 23-29 fok között alakulnak. Pénteken több napsütésre van kilátás helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. Az északias szél a legtöbb helyen még élénk, néhol erős lehet. Délután 24-29 fokra van kilátás.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!