Előrejelzés

2024.02.19. 07:09

A borús időt napsütés követi hétfőn

A délelőtti borús időt napsütés követheti hétfőn Heves vármegyében.

Heol.hu

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket, a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

Hétfőn északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, ugyanakkor délelőtt keleten, délkeleten még több órás szűrt napsütés is lehet. Az érkező frontális csapadékzónából elszórt jelleggel valószínű gyenge eső, zápor. Késő délután északnyugat felől már felszakadozik, csökken a felhőtakaró. A déli, majd a Dunántúlon az északnyugati szél helyenként megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de északkeleten ennél hűvösebb idő valószínű. A déli tájakon és a Fertő térségében lesz a legenyhébb. Késő estére 3 és 8 fok közé hűl le a levegő-írja a Hungaromet.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!