Időjárás

2024.02.01. 08:22

Sokak feje fájhat csütörtökön Hevesben

A hidegfrontra érzékenyeket viselheti meg a csütörtöki időjárás Heves vármegyében.

Heol.hu

A látási viszonyok mindenütt javulnak, közben megnövekszik, megvastagszik, majd estétől észak felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet csütörtökön. Főként délnyugati tájakon süthet ki néhány órára a nap. Délutántól több helyen fordulhat elő többnyire gyenge intenzitású eső, az északkeleti határ közelében gyenge havazás, ónos eső is lehet. Az északnyugatira forduló szél délutántól egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között várható, de néhol ennél enyhébb is lehet az idő. Késő estére -3 és +5 fok közé hűl le a levegő - adta hírül a Hungaromet.

Kiemelték, az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terhelheti meg. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. A reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!