baleset- és bűnmegelőzés

2019.07.14. 10:12

Helikopterrel, rendőrkutyával tartottak ellenőrzést a Tisza-tavon

A közös rendőri ellenőrzés a balesetek és bűncselekmények megelőzésére, továbbá az ittas járművezetők kiszűrésére irányult a Tisza-tavon.

Heol

Forrás: Police.hu

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) elsődleges célja, hogy a turisztikai szempontból frekventált helyeken összehangolt feladatokat hajtson végre a nyaralni, pihenni vágyók biztonsága érdekében – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint megtudtuk, legutóbb 2019. július 12-én és július 13-án a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Heves és a Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai hajtottak végre több napos bűn- és baleset-megelőzési célokat szolgáló ellenőrzést.

Fotó: Police.hu

Munkájukat a Készenléti Rendőrség helikoptere és kutyás szolgálata is segítette. A polgárőrökkel és további társhatóságokkal kiegészült egységek elsősorban szórakozóhelyeket, fesztiválok környékét, továbbá a főutakon közlekedőket ellenőrizték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában