Bűnügyek

2020.12.11. 13:23

Rajtaütött a rendőrség a drogkereskedő mátraderecskei férfin (fotó, videó)

Az 52 éves mátraderecskei férfi otthonában különböző kábítószergyanús anyagokat, 117 darab pakettet, közel 800 ezer forintot és értékesítéshez használt mérleget találtak.

Heol

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival tartott összehangolt kutatást december 8-án több Heves megyei településen, mivel kábítószer terjesztésről merült fel információ – számolt be portálunknak Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Ezek eredményeként egy 52 éves mátraderecskei férfi otthonában különböző kábítószergyanús anyagokat, 117 darab pakettet, közel 800 ezer forintot és értékesítéshez használt mérleget találtak.

Fotó: Police

Továbbá egy 28 éves egri férfi lakóhelyén műszaki cikkeket és több gépjárművet foglaltak le.

Fotó: Police

A nyomozók őrizetbe vételük mellett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a két férfit. Az Egri Járásbíróság december 10-én az egyik férfi letartóztatását, míg a másik gyanúsított bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában