plakett

2020.12.16. 12:01

Több mint 10 Heves megyei intézmény is kiérdemelte a biztonságos óvoda címet

A programot eredményesen teljesítő intézmények emlékplakettet vettek át a Heves Megyei Balesetmegelőzési Bizottságtól.

Heol

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága a Közlekedéstudományi Intézet közreműködésével idén is meghirdette a Biztonságos Óvoda elnevezésű programot. Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint a pályázat célja a gyermekeket érintő legfontosabb közlekedésbiztonsági ismeretátadás támogatása, valamint az óvodai nevelési programba beilleszthető közúti közlekedésbiztonsági módszertan és oktatási segédletek megismertetése az intézményekkel.

 

A résztvevők elnyerhették a Biztonságos Óvoda címet, valamint hasznos segédleteket kaptak a közlekedésbiztonsági tevékenységük támogatásához.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéről a programban 11 óvoda vett részt. Az eredményesen teljesítők 2020. december 15-én egy plakettet vehettek át Erdélyi Róbert rendőr alezredestől, a megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkárától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában