bűnügyek, balesetek

2021.04.03. 10:09

Piás sofőröket kapcsoltak le a Heves megyei rendőrök

Balesetek, ittas vezetők, kábítószerbirtoklás, elfogás. Íme az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Heol

Forrás: Police.hu

Négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, tájékoztatta a Heolt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Mint megtudtuk: az egyik anyagi káros balesetnél a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök továbbá egy ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettőt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

Mint megtudtuk: a rendőrök idén április 2-án 19 óra 30 perckor Gyöngyösön, egy üzemanyagtöltő állomáson igazoltattak egy 29 éves karácsondi férfit, akinek a táskájában kábítószergyanús anyagot találtak. A férfit rendőrök, további mintavételre előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában