bűnügy

2021.11.30. 12:37

Egerben fogták el a gyöngyösi körözött férfit

Őrizetbe vették a gyöngyösi nyomozók azt a férfit, akit rablással, kifosztással és több lopással gyanúsítanak.

HEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az Egri Rendőrkapitányságon lopás kísérletének gyanúja miatt eljárás indult egy gyöngyösi lakos ellen, aki idén november 29-én délután egy egri áruházban több üveg szeszes italt próbált meg ellopni, azonban tetten érték, így a rendőrök előállították a városi rendőrkapitányságra – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő.

M. G. kihallgatásakor kiderült, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény gyanúja miatt körözést adott ki ellene:

A 24 éves férfit – többek között – azzal gyanúsítják a gyöngyösi rendőrök, hogy november 8-án egy gyöngyösi üzletben parfümöt próbált meg ellopni, azonban az üzlet pénztárosa megpróbálta kérdőre vonni, akit bántalmazott, ellökött és így a lopott áruval elmenekült.

A férfit további három, a közelmúltban Gyöngyös területén elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítják a rendőrök: két rendbeli lopás vétség és kifosztás bűntett gyanúja miatt is felelnie kell.

A gyanúsított kihallgatásakor beismerte valamennyi, terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában