Bűnügyek

2021.11.11. 13:44

Levágta lábáról a jeladót, és elszökött a házi őrizetből a kömlői férfi

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés vétség elkövetése miatt indított eljárást egy 25 éves férfi ellen, aki november 1-én este a bűnügyi felügyeletére kijelölt otthonában levágta lábáról a jeladót és ismeretlen helyre távozott.

Heol

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai november 10-én délután ellenőriztek egy gépjárművet és annak utasait Budapesten. Az intézkedéskor igazoltatták a fogolyszökés miatt körözött kömlői férfit is, akit ezt követően elfogtak, majd átadták a Hevesi Rendőrkapitányság nyomozóinak – számolt be portálunknak Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Közlése szerint, a gyanúsítottról kiderült, hogy miután megszegte házi őrizetét, még aznap este betört két helyi közintézménybe, ahonnan tableteket, notebookot, valamint élelmiszereket lopott el.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – fogolyszökés, valamint lopás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, továbbá a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában