Rekonstrukció

2022.01.20. 13:36

Az egri börtönben folytatódnak a felújítások

A 2021. évi kiugró mértékű felújítások után folytatódnak a rekonstrukciós munkák a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben.

HEOL

Számos felújítás történt a börtönben

Forrás: bv.gov.hu

 

2021-ben soha nem látott léptékű felújítási munkálatokat valósítottunk meg a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A büntetés-végrehajtási szervek biztonsági elemeinek fejlesztése II. ütemének keretében megújult az intézet teljes biztonság-technikai rendszere. Új biztonság-technikai blokkot alakítottunk ki, megújultak a részleg folyosói, szolgálati helyei, valamint új őri pihenőt alakítottunk ki – tájékoztatott honlapján a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.
 

Kiemelték, az intézet vezetése kiemelt figyelmet fordít a dolgozók munkakörülményeinek és munkakörnyezetének javítására, ezért 2022-ben is folytatódnak a rekonstrukciós munkálatok. Jelenleg az irodaépület teljes folyosószakaszának megújításán dolgozunk, természetesen teljes mértékig fogvatartotti munkaerő bevonásával, de új irodák és kondicionáló terem kialakítását is tervezzük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában