Baleset

2022.01.02. 17:27

Gázolás történt Vámosgyörknél

Késékre lehet számítani Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A MÁV tájékoztatása alapján, Vámosgyörk állomásnál gázolás miatt helyszínelést végeznek – várhatóan 19-20 óráig, ezért a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon 5-10 perccel hosszabb menetidőre lehet számítani.
A Keleti pályaudvarról – Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át – a Nyugati pályaudvarra tartó 15:30-kor elindult (568-os számú) Tulipán InterCity várakozásra kényszerül, az utasait átszállították a Keleti pályaudvarról Egerbe 15:00-kor elindult (546-os számú) Agria InterRégió vonatra, amely egy korábbi rendőrségi intézkedés miatt 45-50 perces késéssel közlekedik. Az IC utasai a Füzesabonyból Nyíregyházára 17:34-kor induló (5146-os) személyvonattal utazhatnak tovább Miskolcig, illetve Nyíregyházáig. 

Nyíregyházától a Záhonyból Budapestre tartó (IC601-es) Ung InterCity-vel utazhatnak az utasok Debrecen, Szolnok irányába. Az IC bevárja a személyvonatot, ezért várhatóan 20:15 körül, 45 perces késéssel indul tovább Nyíregyházáról.
 

 

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, akik későbbre ígértek tájékoztatást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában