Köz- és önveszély

2022.04.15. 11:25

Olyat tett a Range Rover sofőrje az M3-ason, hogy te is egyből elvennéd a jogsiját (videó)

Vannak a sofőrök, és vannak a még egyenlőbb sofőrök. Mint például annak a Range Rovernek a vezetője, aki mindenáron meg akart leckéztetni egy furgonost.

Heol

A Range Rover sofőrjét nem érdekelték a következmények

Forrás: Budapesti Autósok Közössége/Youtube

Újabb megdöbbentő esetet rögzített a fedélzeti kamera az M3-as autópályán. Ezútta egy Range Rover sofőrje gondolta úgy, hogy neki mindent lehet. Bosszút állni és a sztráda egyedüli urának képzelni magát egyaránt. A Budapesti Autósok Közössége osztotta meg a videót, amin jól látszik, hogy egy sávváltást nem tudták sehogy sem kezelni a delikvens a minap.

− Budapest felé menet az előttünk haladó Range Rover szándékosan ráhúzta a kormányt a mellette haladó gépjárműre, majd büntetőfékezett előtte. A helyszín: M3-as autópálya Budapest felé, M0 elágazás előtt nem sokkal − írta olvasójuk, akinek kamerája rögzítette az esetet. A videó tanúsága szerint a furgonos sávot váltott nem sokkal korábban, és ez verhette ki a biztosítékot a bedühödött sofőrnél. Mindemellett az sem zavarta, hogy mögöttük ott  a másik autós, aki bizony ugyanúgy pórul járhatott volna, ha a leckéztetésből baleset lesz.

A közelmúltban egyébként a Magyar Közút osztott meg felvételt egy balesetről. Akkor a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a 28-as kilométerszelvény állt meg egy műszaki problémás kisteherautó, egy autós pedig belerohant

 

Decemberben pedig elképesztő előzést rögzítettek a sztrádán. Akkor a belső sávban haladó kocsit előzte meg egy türelmet sofőr, de úgy, hogy kvázi új sávot nyitott magának közte és az elválasztó sáv között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában