Tragédia

2022.06.28. 09:04

Halálos baleset történt Visonta közelében

Egy ember a helyszínen életét vesztette.

HEOL

Forrás: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

Frissítés:

13.20

Az Agria TV információi szerint két autó közlekedett egymás mögött a 3-as számú főúton Gyöngyös irányából Visonta irányába.

Az elől haladó Suzuki vezetője balra akart fordulni Visonta irányába, azonban ezt szabályosan úgy tehette meg, hogy először jobbra fordul, majd a főutat keresztezve halad át a három sávon.

A jármű befordult, majd megállás nélkül azzal a lendülettel át akart hajtani a főúton, azonban akkorra ért oda a mögötte haladó Skoda, amely oldalról ütközött az elé hajtó Suzukival.
A Suzuki vezetője az ütközés során életét vesztette. A rendőrség időközben 13 óra után néhány perccel befejezte a helyszínelést.

Előzmények:

Az eddigi információk alapján kedden 8 óra körül a 3-as számú főút 89-es kilométerszelvényében Visonta közelében, eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött, melynek következtében a helyszínen egy ember életét vesztette - közölte portálunkkal Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens.

A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Abasár, Markaz, Domoszló, vagy Karácsond irányába lehet.

A rendőrök kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában