Keresés

2022.07.11. 11:03

Kedd reggel újra elindultak az eltűnt férfi keresésére Recsken

Megrendítette a recskieket a fiatalember eltűnése. Kedd reggel nyolc órakor újabb önkéntesek indultak a 34 éves fiatal férfi keresésére Nagy Sándor, recski polgármester felhívására.

Barta Katalin

Frissítés

Megtalálták a fiatalember holttestét, az új információk friss cikkünkben találhatók.

Korábban erről írtunk

Mint azt portálunkon korábban hírül adtuk, 2022. július 7-én tűnt el a férfi. Utoljára Recsken a Diabáz úton látták késő délután. Fehér hímzett felső bézs vászonnadrág és fekete tornacipő volt rajta.  Volt nála egy neon zöld táska is. Barátnője arra kérte a helybélieket, hogy segítsenek felkutatásában. - Aki ismeri, kedveli, szereti őt, kérem segítsen nekünk! Úgy ismeri a Mátrát, mint a tenyerét. Bárhol lehet... Kérlek osszátok! - jelezte a közösségi oldalon.

Az elmúlt napokban szünet nélkül keresték a férfit. Nagy Sándortól megtudtuk, szinte bizonyos, hogy szerelmi csalódás miatt indult el a fiatalember, akinek eltűnését a mennyasszonya a rendőrségen is hivatalosan bejelentette. 

Barátai, hozzátartozói, ismerősei eddig is próbálták felkutatni, ám sikertelenül. Drónnal, kutyákkal, sok civil önkéntes részvételével keresték a hét végén is.  

Kedd reggel újabb, átfogó keresésére indulnak az érintett területen. Reggel nyolc órakor a Dallai vadászháznál - 24 es-Diabáz út kereszteződés - várják mindazokat, akik csatlakozni tudnak az akcióhoz. Arra kérik a résztvevőket, hogy szakadásmentes ruha, láthatósági mellény, kesztyű legyen mindenkinél, lehetőséghez képest!

A férfit sokan ismerték Recsken és környékén, hiszen masszőrként dolgozott a Parádfürdői Kórházban, s bár fogy a remény, még mindig bíznak abban, hogy épségben megkerül.  

Mint azt Nagy Sándor polgármestertől megtudtuk, az elmúlt évek alatt ez a negyedik ilyen eltűnéses eset a településen, amelynek hátterében szerelmi csalódás állt.   


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában