Katasztrófavédelem

2022.11.23. 14:28

Öt balesethez riasztották kedden a tűzoltókat

Összesen hét hívás érkezett a tűzoltókhoz, ebből ötnél volt szükség műszaki mentésre.

HEOL

A hét hívásból ötször balesethez hívták a tűzoltókat kedden - közölte portálunkkal Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A szakember ismertette is az eseteket:

  • Műszaki hiba miatt leállt egy személyautó kora reggel az M3-as autópálya 63-as kilométerénél, Atkár térségében. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet a leállósávba tolták.
  • Reggel az egri hivatásos és a szomolyai önkéntes tűzoltók egy oldalára borult autót áramtalanítottak a Noszvaj és Bogács közötti úton. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. 
  • Délután a gyöngyösi hivatásos tűzoltók az M3-as autópályán Atkár térségében áramtalanítottak két balesetes járművet.
  • Gyöngyösön, a Puskin utca és Zalár József utca kereszteződésében is áramtalanítottak két autót, melyek összeütköztek. A baleseteknek nem volt sérültje.
  • Villanyoszlopnak hajtott és az oldalára borult egy személyautó éjszaka Erdőtelek belterületi szakaszán. A hevesi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, az áramszolgáltató szakemberei pedig áramtalanították a sérült vezetékszakaszt. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában