Száguldozás

2023.01.24. 18:20

Mondjuk, mit kapott a gyöngyösi rendőröktől a szilveszteri ámokfutó

Nem érte meg rohanni a buliba.

HEOL

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított ismeretlen személy ellen, aki tavaly szilveszter este Gyöngyösön, a Pesti út és Kenyérgyár út, valamint a Pesti út és Jószerencsét út kereszteződésében kihelyezett fényjelző készülék tilos jelzését is figyelmen kívül hagyva azokon áthajtott kocsijával - közölték a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós oldalán.

Büntetés
A megállási kötelezettség elmulasztása súlyos balesethez vezethet. Nem csak, azért mert a piroson való áthajtás fix 50 ezer forintot és nyolc büntetőpontot von maga után, hanem akár súlyos, rosszabb esetben végzetes kimenetelű közlekedési balesetet okoz vele a járművezető! Ne veszélyeztessük saját magukat, és másokat azzal, hogy áthajtanak a tilos jelzésen! Közlekedjünk szabályosan, figyeljünk jobban az utakon, hogy mindenki hazaérjen! - hívta fel a figyelmet a rendőrség.

A rendőrök az eljárásban azonosították a járművet vezető férfit, aki meghallgatása során a szabályszegések elkövetését elismerte, így vele szemben közigazgatási bírság került kiszabásra.   

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában