Tragédia

2023.02.28. 07:24

Halálos baleset az M3-ason

Hétfő késő este történt a baleset.

HEOL

Helyszíni fotó a tragédiáról

Forrás: Police.hu

Február 27-én 22 óra 45 perc körül egy teherautó haladt az M3-as autópályán Nyíregyháza irányába, amikor – Hejőkürt közelében - a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és a pályatesteket elválasztó korlátot átszakítva az oldalára borulva állt meg. Az ütközés következtében a gépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt - adta hírül a Police.hu.

Mint írják, a rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hejőkürtnél, illetve Polgárnál a 35-ös számú főútra terelik. 

Az Útinform tájékoztatása szerint a jármű mindkét oldalt elfoglalja, így a 167-es km-nél teljes pályazár mellett zajlik a műszaki mentés. A forgalmat a 164-es jelű Hejőkürt-Tiszaújváros csomópont, illetve a 175-ös jelű Polgár-Nyékládháza csomópont között leterelik a 35-ös főút felé. Aki Debrecenből jön, számítson rá, hogy a kiterelés előtt 300-400 méteres a kocsisor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában