Letartóztatás

2023.02.20. 17:27

Késsel követelőzött a halmajugrai férfi

Elrendelték letartóztatását.

HEOL

Beugrott az utastérbe, hogy további értékeket követeljen

Forrás: Police.hu

Egy 39 éves férfit azzal gyanúsítanak a nyomozók, hogy február 16-án éjjel Halmajugra egyik utcáján egy 20 éves sértettől cigarettát és élelmiszert követelt, amit meg is kapott. Azonban ez nem volt elég neki. Amikor a sértett beült az autójába, akkor az utastérbe utána beugorva egy késsel a kezében további értéket követelt. A fiatal eleget tett a kérésnek, s átadott egy tankolókártyát és egy mobiltelefont. A gyanúsított ezután az értékekkel ismeretlen helyre menekült – adta hírül a Police.hu.

Mint írják, a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható halmajugrai lakost a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai február 17-én délelőtt a településen elfogták, majd a nyomozók a férfit, őrizetbe vétele mellett, gyanúsítottként kihallgatták. Ellene a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Továbbá előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság február 20-án el is rendelt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában