Virágosztás

2023.03.08. 14:51

Mosolyt csaltak a hölgyek arcára az egri rendőrök: virággal szolgáltak és védtek nőnapon

A rendőrség nőnapi akciója keretében a női sofőröknek virággal kedveskedtek a rendőrök.

HEOL

Virággal kedveskedtek a nőknek az egri rendőrök

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a városi rendőrkapitányságokkal közösen az idei évben is egy szál virággal kedveskedett nőnap alkalmából a hölgy járművezetőknek több városban. Fotóinkon az egri akciót örökítettük meg.

virág, nőnap, rendőrség
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az évtizedes hagyomány részeként ezúttal négy helyszínen, Egerben a Kistályai úton, Füzesabonyban a Rákóczi úton, Gyöngyösön a Püspöki úton, Hatvanban pedig a Horváth Mihály úton járt a volán mögött ülő hölgyeknek virág az egyenruhásoktól.

 

virág, nőnap, rendőrség
Virágot kaptak az egri női sofőrök
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága minden alkalmat megragad arra, hogy üzeneteket juttasson el az autósokhoz annak érdekében, hogy kevesebb karambol történjen útjainkon. A nőnapi virág mellé most a biztonsági öv használatának fontosságát hangsúlyozó anyagot is mellékeltek – mondta el a Hírlapnak Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő a nőnapi vidám akciót követően. Hozzátette, a kedves gesztust szívesen fogadták az egyenruhásoktól a sofőrök, s a rendőrség munkatársai is mosolygósabban teljesítettek így szolgálatot. 

 

virág, nőnap, rendőrség
A rendőrök nem feledkeztek meg a női sofőrökről
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában