Bűnügy

2023.05.12. 14:28

Prostitúcióra kényszerítette párját egy tarnazsadányi férfi + videó

A Heves vármegyei nyomozók őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves tarnazsadányi férfi.

HEOL

Egy tarnazsadányi lakos ellen indult eljárás emberkereskedelem bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, aki tavaly novembertől kezdődően élettársát prostitúcióra kényszerítette. A jelenlegi adatok alapján a férfi internetes társkereső oldalon hirdette a nő szolgáltatásait és az abból befolyt pénzt sajátjaként használta fel - tájékoztatta portálunkat pénteken Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

Mint közölte, a nő többször próbált felhagyni a tevékenységgel, azonban a férfi fizikai bántalmazással kényszerítette a továbbfolytatásra, ezért a nő végül értesítette a rendőrséget.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével 2023. május 9-én otthonában elfogta a 24 éves férfit, akit bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság a mai napon elrendelt.  

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában