Micsoda fogás!

2023.06.21. 19:13

Kettőt egy csapásra – tolvajt és körözött személyt csíptek nyakon Gyöngyösön

Lopott az Olimpia úti boltból egy férfi, de nem jutott messzire.

HEOL

A gyöngyösi városrendészek felismerték és igazoltatták a férfit. Ekkor nyert bizonyosságot, hogy ő a tolvaj, a vele lévő férfit pedig körözték – derült ki a Városrendészet Gyöngyös Facebook bejegyzéséből

A rendészek mindkettejüket átadták a rendőrségnek, akik előállították őket. Az egyik nagyobb áruháznál is intézkedniük kellett az egyenruhásoknak, miután lakossági bejelentés érkezett, hogy egy férfi koldul. Természetesen a rendészek ellenőrizték, a férfival szemben 50 ezer forint helyszíni bírságot szabtak ki – tudhattuk meg a gyöngyösi városrendészettől. 

A mérleg ettől sokkal durvább, írta a rendészet, közel 30 bejelentést kaptak a hétfői nap folyamán, valamint közel 100 ezer forint bírságot szabtak ki többnyire kéregető, guberáló személyekkel szemben és két körözött férfit fogtak el. Egyiküknek számos törvénysértés van a számláján, több lopásban is részt vett. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában