Elkapták

2023.07.27. 13:10

Elkapták a rendőrök a gyöngyösi rablót, aki összesen 600 forintot zsebelt be

Néhány óra alatt elfogták a rendőrök a gyöngyösoroszi férfit.

Heol.hu

A gyöngyösi vasútállomásról kért segítséget a rendőröktől  július 26-án hajnalban egy fiatalember. Elmondta, hogy ott egy idegen férfi bántalmazta őt, és elvette az értékeit. Kiderült, hogy egy számára ismeretlen férfi beszélgetni kezdett vele, aztán lefogta, és zsebeit átkutatva magához vette 600 forintját, illetve az iratait, majd a táskáját megrántva a földre rántotta a sértettet – informálta portálunkat Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, és előállították a városi rendőrkapitányságra. A 37 éves gyöngyösoroszi férfit őrizetbe vétele mellett rablás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, és egyben kezdeményezték letartóztatását.

A rendőrségi sajtószóvivőtől azt is megtudhattuk, hogy az egyenruhások az ellopott iratokat a helyszín közelében, egy kerítés tövénél találták meg.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában